jueves, 15 de marzo de 2012

Creative Commons

Reconeixement (Attribution): El material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i   exhibit si el creador ho permet tal i com ha de dir en els 
crèdits. 
Sense obra derivada (No derivate works): El material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i exhibit però no es pot utilitzar per a crear un treball derivat del original.   
No comercial (Non comercial): El material original i els treballs derivats poden ser distribuïts, copiats i exhibits mentre el seu ús no sigui comercial.
Compartir igual (Share alike): El material creat per un artista pot ser modificat i distribuït, però sota la mateixa llicència que el material original.




_________________________________________________________________________________



Reconeixement:
 El material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i exhibit si el creador ho permet tal i com ha de dir en els crèdits.  





Reconeixement - Sense obra derivada: El material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i exhibit per tercers si es mostra en els crèdits. No se'n poden fer obres derivades.




Reconeixement - Sense obra derivada - No comercial: El material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i exhibit per tercers si es mostra en els crèdits. No se'n pot obtenir cap benefici comercial. No se'n poden fer obres derivades. 



Reconeixement - No comercial: El material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i exhibit per tercers si es mostra en els crèdits. No se'n pot obtenir cap benefici comercial.




Reconeixement - No comercial - Compartir igual: El material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i exhibit per tercers si es mostra en els crèdits. 




No se'n pot obtenir cap benefici comercial i les obres derivades han d'estar sota els mateixos termes de llicència que el treball original.


Reconeixement - Compartir igual: El material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i exhibit per tercers si es mostra en els crèdits. Les obres derivades han d'estar sota els mateixos termes de llicència que el treball original. 







Reconeixement (Attribution): El material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i   exhibit si el creador ho permet tal i com ha de dir en els crèdits. 

Sense obra derivada (No derivate works): El material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i exhibit però no es pot utilitzar per a crear un treball derivat del original.    
No comercial (Non comercial): El material original i els treballs derivats poden ser distribuïts, copiats i exhibits mentre el seu ús no sigui comercial. 

Compartir igual (Share alike): El material creat per un artista pot ser modificat i distribuït, però sota la mateixa llicència que el material original. 





 Reconeixement: El material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i exhibit si el creador ho permet tal i com ha de dir en els crèdits.  

Reconeixement - Sense obra derivada: El material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i exhibit per tercers si es mostra en els crèdits. No se'n poden fer obres derivades. 

Reconeixement - Sense obra derivada - No comercial: El material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i exhibit per tercers si es mostra en els crèdits. No se'n pot obtenir cap benefici comercial. No se'n poden fer obres derivades.  

Reconeixement - No comercial: El material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i exhibit per tercers si es mostra en els crèdits. No se'n pot obtenir cap benefici comercial. 


Reconeixement - No comercial - Compartir igual: El material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i exhibit per tercers si es mostra en els crèdits. 
No se'n pot obtenir cap benefici comercial i les obres derivades han d'estar sota els mateixos termes de llicència que el treball original.


Reconeixement - Compartir igual: El material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i exhibit per tercers si es mostra en els crèdits. Les obres derivades han d'estar sota els mateixos termes de llicència que el treball original. 

jueves, 1 de marzo de 2012

Comentari del vídeo



Avui a la classe d'informàtica hem vist un vídeo d'humor en que un home no sap com utilitzar un llibre ja que està acostumat a utilitzar els pergamins i un amic li ensenya. 


Aquest home, no sap com utilitzar el llibre, que molt sovint és el que ens passa actualment quan canviem de sistema operatiu i no sabem com funciona. 
També veiem com al home li costa molt captar-ho, que és com ensenyar a algú que mai a utilitzat un ordinador a fer-lo servir.